1 Decembrie 2017,
cu dezlegare la #teambuilding

December 5, 2017 , disruption

O data pe an ne strangem veselia in genti si inimi si ne urcam in autocar. Anul asta, excursi-drumetia a fost de Ziua Nationala, departe de legi noi si intamplari banale.

La #Rucar, treaba e rucareasca: se mananca (mancare, nu ego-uri), se danseaza, se bea si se stabilesc campionii anuali la ping-pong, poker, rumy sau-cum-ii-zice, precum si la “Cards Against Humanity“, Halbere si Musaca-Viteza.

Fiecare moment e important.
Sa le luam pe rand:

Culinar vorbind, organizarea a lasat de dorit: s-a mancat in nestire, fara prea multe reguli, pe stilul cate-un-pic-din-toate cele 140 de preparate disponibile. S-au evidentiat, totusi, rata in crusta dulce si varza rosiatica, coaste si costite, ciorbe & N variante de muraturi, cu sos sau otet, plus salate culese din gradinile unor ursi primitori si deserturi dupa chipul unor doamne de isprava, de la munte. Pensiunea Aqvila Club, you rulz!

Dansul, in valuri: s-a inceput timid-style, cu hit-uri mai noi (gen X si genul Y), dupa care, incet-incet, standardele de playlist au cazut pe jos, iar atmosfera s-a GicaPetrescuizat. Fara detalii, fara precizari!

Am mai descoperit ca avem printre noi persoane foarte competitive, pentru care o partida de poker sau un joc de societate inseamna inca o ocazie de a fi pe locul I. Poker s-a jucat pe bani, pe caiet de datorii, pe chibrituri, pe suturi in glezna si pe orice ce s-a mai putut imagina. Plus ping pong, pana la febra musculara. Totul a fost foarte competitiv!

Alte impresii si precizari, pentru ce au ratat, dar sunt curiosi:

X, de la productie, a dansat.
Y s-a tinut de playlistul din anii trecuti (goddam Furdui-Iancu…)
Z nu a mai dansat desculta, dar au facut-o altii.
Pe unii i-a luat cu frison, iar ultimele sticle de bautura au fost donate.
Nu am luat mancare la pachet! Suntem niste domni, niste doamne.
In incheiere,
pace si prietenie si backslash la toata lumea!
Semneaza si consemneaza,