Mini catalog
de intamplari cu scop

February 9, 2018 , disruption

Revenim si azi de pe meleaguri publicitare cu mondenitati fermecatoare:

Social – in Australia exista librarii stradale, unde nu-ti trebuie nici card, nici abonament ca sa te bucuri de carti. Totul este la liber, aduci ce carti vrei sa lasi pentru ceilalti, iti iei ce carti vrei sa citesti. Ne intrebam cum ar functiona si la noi o astfel de initiativa.

Pe digital am gasit inedit – “Animegaphone”, megafonul care foloseste inteligenta artificiala pentru a rezolva problemele de control ale multimilor din Japonia. O idee TBWA\Hakuhodo, Yukai Engineering, Crimson Technology si Kotobukisun.

Tech – Poate ca e Mac-ul mai safe decat PC-ul, dar tot are nevoie de macar unul dintre cei care au prins topul celor mai buni 10 furnizori de servicii antivirus pentru Mac.

Ne-am intrebat daca exista si intrebari fara raspuns si am aflat ceva de aici.

Disruption® in incubator – Netflix lanseaza un nou serial SF, “Altered Carbon” si au pregatit o activare speciala intr-o statie de autobuz din Santa Monica: un barbat gol (manechin) sta intr-un sac de plastic avand un tub de oxigen la nas si gura. Serialul este despre nemurire si despre constiinta umana care poate fi stocata pe suport electronic.

Sa fie weekend pentru toti, ca de iarna nici nu ne mai amintim 🙂