Newsfeed cu emancipare rutiera, publicitate si-alte noutati

January 19, 2018 , disruption

VORBE DE VINEri din agentia de publicitate subsemnata v-am mai aruncat ostentativ sub pupilele culturale si saptamana trecuta. Revenim azi cu informatiile surprinse in ultimele zile:

1. Pe social ne-a impresionat ceva ce intra in istoria Arabiei Saudite: femeile vor avea dreptul sa conduca masinile. Astfel, cei de la Nissan au lansat o campanie de incurajare a doamnelor, iar cei care le ofera lectiile de condus sunt chiar rudele lor de sex masculin: tatal, fratele / sotul. O campanie semnata de agentia de publicitate TBWA\RAAD.

2. La cool stuff avem totul la superlativ: cea mai mare rama din lume, cu vedere la cladirea Burj Khalifa din Dubai.

Ahoy, Instagram!

3. Cultural – o vizita in weekend la muzeul de Arta Contemporana (MNAC) ar merita: expozitie noua permanenta si artisti noi pe simeza.

4. Sport – adidas ai, acces la transport public gratis ai 🙂

Mda, Adidas strikes again si lanseaza un nou model in parteneriat cu reteaua de transport public din Berlin. Colaborarea e inedita: cumperi una dintre cele 500 bucati disponibile si ti-ai asigurat pana la 31 decembrie 2018 transportul in comun pe gratis.

5. Cryptocurrency – Toata lumea vorbeste de Bitcoin. Poate vrei sa mai citesti despre asta.

6. Pe canalul digital, vestile vin de la Facebook: in curand vei gasi si mai putine stiri in newsfeed.

7. Utile pentru toti – Asigurarea de calatorie o poti plati pe loc atunci cand mergi in vacanta, cu ajutorul unui nou produs hi tech numit Pay Per Day.

Multumim pentru atentie, imbratisari si raze de soare pentru weekend-ul ce vine!